„Zöldfű faktor” – korai tanulmányok
„Zöldfű faktor” – korai tanulmányok: Zöldlé növekedést stimuláló tulajdonságai: G.O.Kohler, C.A.Elvehjem és E.B.Hart. Scienece 83:445, 1936. 2. Zöld lé faktor reláció tengeri malacok táplálásában: G.O.Kohler, C.A.Elvehjem és E.B.Hart, Journal of Nutrition, 15:445. 1938. 3. M.Cannon – G.Emerson, Journal of Nutrition, 18:155. 1939. 4. A zöld lé faktor eloszlása növényekben és állati eredetű anyagokban. Jornal of Nutrition, 20:459, 1940. 5. Konferencia a kukoricával történő táplálási eljárásokról. M.L.Scott, 73.old. 1951, és Poultry Science, 30:293.
„Zöldfű faktor” – korai tanulmányok
1936-ban Kohler, Elvehjem és Hart beszámoltak arról, hogy a friss zöldfűlé ismeretlen alkotóelemet tartalmaz, mely a patkányok normál növekedéséhez elengedhetetlen. A patkányokat friss tavaszi legelőkön legeltetett tehenek tejével táplálták, melyről kimutatták, hogy a vízben oldódó „zöld fű faktor” kiváló forrása.
1938-ban George Kohler tengeri malacokon végzett állatkísérletében azt tapasztalta, hogy a „zöld fű faktor” nemcsak az állatok normál súlygyarapodására /növekedésére/, hanem a szaporodási képességük fokozódására is jelentős hatással van. Következtetéseit 1939-ben Cannon és Emerson is megerősítették. Továbbá 1940-ben ezt a „zöld fű faktort” találták a fehér lóhere, zöldborsó, káposzta, petrezselyem és a spenót fiatal hajtásaiban is. A zsenge fűben volt a legmagasabb koncentrációjú a faktor, míg a fű érésével jelentősen csökkent a mennyisége.
Más egészséges ételekben, mint májas ételek, savó, nem volt kimutatható a faktor, a sörélesztő és a búzacsíra is csak alig tartalmazott valamennyit. A kísérleteket pulykákon és csirkéken folytatták, bizonyítandó, hogy ezeknek az állatoknak ugyanúgy szükségük van az ismeretlen faktorra, mint a tengeri malacoknak és a patkányoknak5. A friss zöld lével táplált kiscsibéknél „feltűnő növekedést segítő hatás”– t értek el.
- vegyszermentes
- adalékanyag mentes
- színezékmentes
Mindig van KIÉRT, és MIÉRT!
Olvasd el gyógyulásról szóló sikertörténeteket:
Ugye te sem akarsz kimaradni?

Még ezek a témák is érdekelhetnek
Kattints amire kíváncsi vagy
A statisztikák szerint a rák 15-20 százalékáért felelősek a gének. Ha te is a 80-85 százalékba tartozol, akinél nem örökletes a daganat, akkor nagy valószínűséggel az életmódod miatt alakult ki. Itt az ideje változtatnod, mert a daganatos sejtek nem az űrből érkeztek, hanem ezek a te sejtjeid.
Az egészségnek 3 alappillére van: Étkezés, Életmód, Környezet
Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsodat.
Tegyél a jövődért és a egészségedért MOST!
BENNE 8 ÉVNYI KUTATÁSI ANYAG ÖSSZEFOGLALVA A RÁKRÓL ÉS A GYÓGYULÁSRÓL
TELJESEN AZ ALAPOKTÓL, MERT NEM VAGY ÁLDOZAT, SEGÍTHETED A GYÓGYULÁSODAT!
- Tartalom
- Mi a daganat?
- Hogyan fejlődik ki a daganat?
- Milyen hagyományos gyógymódok vannak?
- Milyen alternatív módszerekkel tudsz gyógyulni?
- Mit (t)egyél?
- Mit ne (t)egyél?

Ha valóban meg akarsz gyógyulni, akkor ezeket mindenképpen tudnod kell!
Kérdésed van?
Írd meg nekem bátran!
Az email-es válaszadási idő: 3 munkanapon belül.

Szia, Krizsán Tamás vagyok...
2007-ben egy családi tragédia miatt kezdtem el foglalkozni a daganatos betegségekkel, azon belül is az alternatív gyógymódokkal.
Nincs is annál rosszabb, amikor egy közeli szeretted beteg, és nem tud rajta segíteni az orvostudomány.
A statisztikák szerint ma Magyarországon, minden 4-ik ember daganatos betegségben hal meg. Ez nem normális állapot szerintem.
Ha te vagy bármelyik hozzátartozod beteg, az nem egyenlő a halálos ítélettel, hiszen az orvostudomány ezeknek a nagy részét már tünetmentessé tudja tenni.
Ezen a honlapon összeszedtem neked, az évek során összegyűjtött információkat