Nyers étkezés

Nyers étkezés

Nyers étkezés: Őseink kizárólag nyers élelmet fogyasztottak. Emésztőrendszerünk e nyers élelem lebontására és élő szövetté alakítására lett megalkotva. Az idő előrehaladásával az ember elkezdte a növény keményebb részeit melegíteni, hogy puhábbá és könnyebbé ehetővé váljak, s a „főzés” szókincsűnké vált. Ám még mindig a növények alkották a táplálkozásunk jó részét.

A XX. századig az élelem megtermelése nem kapcsolódott össze a kémiai műveletekkel, s amíg el nem kezdtük el a tápanyagokat finomítani és mindenféle eljárásoknak alávetni az „újkori” betegségeknek nyomuk sem volt. Ezek olyan kórok, amelynek a korábban a világnak nem volt tudomása. Immunrendszeri megbetegedések, olyan degeneratív tünetek, mint a magas vérnyomás, szívbetegség, érelmeszesedés, kórók, amelyeket a levegő és a víz szennyezettsége idéz elő és természetesen a rákos megbetegedések növekedése.

Nyers étkezés

Nyers étkezés: táplálkozás megőrzi az egészséget, ezért a legjobb gyógyszer

A növények nélkül az élet elképzelhetetlen. A növények a bolygónk tüdeje, melyek kilélegzi az oxigént, amely a szükséges az állatvilág életben maradásához. A növények a tápanyagok elsődleges forrásai.

A legtöbb üzletben a rendelkezésre álló tér 10%-át sem teszi ki a friss áru kínálata, a maradék terület pedig tartósított élelmiszerek, a cukrozott gabonapelyhek, konzervek, és a finomított procedúrának alávetett élelmek foglalják el.

Napjainkban számos tudós ismeri fel azt is, hogy a zöldszínű zöldségeknek rákmegelőző hatása van, mely a vitaminokon túli alkotórészeinek köszönhető.

A zöldárpa különösen gazdag magnéziumban, káliumban, béta-karotinban, C-vitamin és egyéb ásványi anyagokban. Az a tény hogy a tápanyagok és főként az ásványi anyagok a szervezetben könnyen felszívódnak nagymértékben hozzájárul az árpafűlé, a  zöldárpa esszencia sikeréhez. A nyomelemek a test számos enzimreakcióját befolyásolják, az átlagos táplálékbevitel azonban nem biztosítja ezen ásványok optimális mennyiségét.

A táplálkozástani értékéhez nem csak a kivonat tápanyagtartalma járul hozzá, hanem a felszívódás rendkívül hatékony biokémiai formája is.

A legtöbb táplálkozáskutató a fagyasztást a tápérték megőrzésének tartja. Az általános vélemény, hogy így megmaradnak azok a tápanyagok, amelyek a friss élelmiszerben tönkremennének a leszedést követően.

Amióta az ember megjelent a földön, mindig friss táplálékot fogyasztott. Nem tartósított, homogenizált, mikrohullámmal kezelt stb. élelmet vett magához, hanem élő, életenergiával teli élelmet. Ha az ennivalót mikrohullámmal kezelik, az elpusztítja annak az energiáját.

Ezért javaslom, hogy fogyassz minél több „élő ételt”! Erre kiváló alternatíva napi 2 kocka árpafűlé reggelente, akár zöldturmix részeként is,  és napközben friss saláta, zöldturmixok, gyümölcsök fogyasztása.

Olvasd el ez a cikket is: Rák és az alkohol

Olvasd el ez a cikket is: Állítsd vissza az egészséged, és őrizd is meg

Mindig van KIÉRT, és MIÉRT!

Olvasd el gyógyulásról szóló sikertörténeteket:

Ugye te sem akarsz kimaradni?

történetek-gyógyulásról
lelki okai a ráknak
Milyen kérdéseket tegyél fel mindenképpen az onkológusodnak?
kemoterápia fajtái
Te mindent megteszel a gyógyulásért?

A statisztikák szerint a rák 15-20 százalékáért felelősek a gének. Ha te is a 80-85 százalékba tartozol, akinél nem örökletes a daganat, akkor nagy valószínűséggel az életmódod miatt alakult ki. Itt az ideje változtatnod, mert a daganatos sejtek nem az űrből érkeztek, hanem ezek a te sejtjeid.

Az egészségnek 3 alappillére van: Étkezés, Életmód, Környezet

Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsodat.

Tegyél a jövődért és a egészségedért MOST!

INGYENES 27 RÉSZES VIDEÓ SOROZAT+ 3 DB AJÁNDÉK E-BOOK

BENNE 8 ÉVNYI KUTATÁSI ANYAG ÖSSZEFOGLALVA A RÁKRÓL ÉS A GYÓGYULÁSRÓL

TELJESEN AZ ALAPOKTÓL, MERT NEM VAGY ÁLDOZAT, SEGÍTHETED A GYÓGYULÁSODAT!

Ajándék e-book

Ha valóban meg akarsz gyógyulni, akkor ezeket mindenképpen tudnod kell!

Email címed*
Hogyan szólíthatak*

Kérdésed van?

Írd meg nekem bátran!

Az email-es válaszadási idő: 3 munkanapon belül.

Krizsán Tamás

Szia, Krizsán Tamás vagyok...

2007-ben egy családi tragédia miatt kezdtem el foglalkozni a daganatos betegségekkel, azon belül is az alternatív gyógymódokkal.

Nincs is annál rosszabb, amikor egy közeli szeretted beteg, és nem tud rajta segíteni az orvostudomány.

A statisztikák szerint ma Magyarországon, minden 4-ik ember daganatos betegségben hal meg. Ez nem normális állapot szerintem.

Ha te vagy bármelyik hozzátartozod beteg, az nem egyenlő a halálos ítélettel, hiszen az orvostudomány ezeknek a nagy részét már tünetmentessé tudja tenni. 

Ezen a honlapon összeszedtem neked, az évek során összegyűjtött információkat

 

Krizsán Tamás

Krizsán Tamás