Miért veszélyes a tengeri hal?
Miért veszélyes a tengeri hal: Amikor tesztelték a nukleáris fegyvereket, a polónium megmérgezte az óceánokat.
A legtöbb polónium mérgezés úgy kerül a szervezetbe, hogy ezeknek az állatoknak a sejtjeiben benne van, és az emberek megeszik.
Van egy nagyon érdekes kutatás: Egy adag kagyló elfogyasztása után 300%-al növekszik meg a polónium szint a férfiak spermájában. Igen, sajnos ez valódi.
A mérgek a férfi spermájában kiválasztódnak, és a radioaktív sperma biztosan nem jó. Hogy miért? Ezt a képzeletedre bízom. Még annyit hozzáteszek, hogy ugyanezt megtalálhatod a cigarettafüstben is.

De nemcsak a férfiaknak kell aggódni.
Ha egy nagyobb hal megeszik egy kisebb halat, akkor annak a húsában is benne vannak a mérgek, a radioaktív sugárzás, és a nehézfémek, mint például a higany. Ezt úgy hívják, hogy felhalmozódás: minél magasabban van valami a táplálkozási láncban, annál több benne a méreg.
A tonhal egy ragadozó és nagyon sok kisebb halat eszik meg. A tonhal húsa nagyon sok higanyt tartalmaz, ugyanúgy, mint a kardhal, a cápa, a király makréla. Semmiképpen se edd ezeket a halakat.

Miért veszélyes a tengeri hal?

Másik probléma a tengerekkel, a fukusimai atomkatasztrófa, ami Japánban történt 2011-ben.
Ez volt a legnagyobb nukleáris katasztrófa Csernobil óra.
2013-ban a Tokyo Electric Company beismerte, hogy 300 tonna radioaktív víz kiszabadult a tartályokból.
Egy cikk szerint, egy Kaliforniában kifogott kékúszójú tonhal szöveteiben benne volt a radioaktív sugárzás. Letesztelték és tízszer több radioaktív sugárzás volt benne, mint egy átlagos halban. Ez egy másik ok a higanyon kívül, hogy miért ne egyél tonhalat.
A fukusimai katasztrófa nemcsak tengeri problémákat okozott. A levegőben is találtak céziumot és jódot, a Csendes-óceán másik partján Amerikában. Valamint az ivóvízben, az esőben, a tehéntejben és a fűben is. San Franciscóban vett mintában, amit tejből nyertek ki, tízszer magasabb volt a radioaktív jód szintje a megengedettnél.
Ezeket a ragadozó halakat kerüld el: harcsa, folyami rák, garnélarák, homár, mert ezek tele vannak környezeti mérgekkel, és nem akarhatod ezeket megenni.
- vegyszermentes
- adalékanyag mentes
- színezékmentes
Még ezek a témák is érdekelhetnek
Kattints amire kíváncsi vagy
A statisztikák szerint a rák 15-20 százalékáért felelősek a gének. Ha te is a 80-85 százalékba tartozol, akinél nem örökletes a daganat, akkor nagy valószínűséggel az életmódod miatt alakult ki. Itt az ideje változtatnod, mert a daganatos sejtek nem az űrből érkeztek, hanem ezek a te sejtjeid.
Az egészségnek 3 alappillére van: Étkezés, Életmód, Környezet
Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsodat.
Tegyél a jövődért és a egészségedért MOST!
BENNE 8 ÉVNYI KUTATÁSI ANYAG ÖSSZEFOGLALVA A RÁKRÓL ÉS A GYÓGYULÁSRÓL
TELJESEN AZ ALAPOKTÓL, MERT NEM VAGY ÁLDOZAT, SEGÍTHETED A GYÓGYULÁSODAT!
- Tartalom
- Mi a daganat?
- Hogyan fejlődik ki a daganat?
- Milyen hagyományos gyógymódok vannak?
- Milyen alternatív módszerekkel tudsz gyógyulni?
- Mit (t)egyél?
- Mit ne (t)egyél?

Ha valóban meg akarsz gyógyulni, akkor ezeket mindenképpen tudnod kell!
Kérdésed van?
Írd meg nekem bátran!
Az email-es válaszadási idő: 3 munkanapon belül.

Szia, Krizsán Tamás vagyok...
2007-ben egy családi tragédia miatt kezdtem el foglalkozni a daganatos betegségekkel, azon belül is az alternatív gyógymódokkal.
Nincs is annál rosszabb, amikor egy közeli szeretted beteg, és nem tud rajta segíteni az orvostudomány.
A statisztikák szerint ma Magyarországon, minden 4-ik ember daganatos betegségben hal meg. Ez nem normális állapot szerintem.
Ha te vagy bármelyik hozzátartozod beteg, az nem egyenlő a halálos ítélettel, hiszen az orvostudomány ezeknek a nagy részét már tünetmentessé tudja tenni.
Ezen a honlapon összeszedtem neked, az évek során összegyűjtött információkat