Kerüld el ezeket: A 20 legrákkeltőbb étel
Néhány étel, amit szinte naponta eszel, de rákot okozhat. Te tudod, hogy milyen ételt kerülj el? Itt a rövid lista!
Cukor: A rák szereti a finomított cukrot. Miért? Mert segít a rákos sejtek szaporodását. A finomított cukrot tartalmazó termékek közül a kukoricaszirup különösen rossz a te egészségedre.
GMO: Az állatokon végzett különféle vizsgálatok kimutatták a genetikailag módosított termékek és a daganatok (különösen a gyomor) közötti kapcsolatát.
Olaj: Sok élelmiszer tartalmaz növényi olajat. A szív- és érrendszeri szövődmények kockázatának növelése mellett egy 2008-ban végzett francia tanulmány is szerint növelheti az emlőrák kialakulásának kockázatát. A rák kialakulásának kockázatának csökkentése érdekében egyszerűen csak csökkenteni kell a megvásárolt készételek számát, és egészséges olajokra kell lecserélni, például olívaolajra
Pattogatott kukorica: Mindannyian tudjuk, hogy a mikrohullámúban pattogatott kukorica tele van kalóriával, de ez nem akadályoz meg, hogy időről időre együnk! Lehet, hogy ezt olvasva, legközelebb meggondolod a dolgot kétszer is: egyes gyártók spórolni akarnak a vajjal, ezért szintetikus cuccot raknak bele, aminek vaj íze van Ezeknek a kemikáliákról ismert, hogy fokozzák a test-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kialakulásának kockázatát. Viszont vaj és só nélkül kiváló táplálék, és egyáltalán nem karcinogén!
Chips: Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság szerint, ha a chipeket magas hőmérsékleten gyártják, egy akrilamid nevű potenciálisan rákkeltő vegyi anyag alakul ki benne. Pontosabban, az akrilamid mennyisége 500-szor magasabb, mint az Egészségügyi Világszervezet ajánlott napi maximális mennyisége.
Sültkrumpli: A sültkrumpliban is van akrilamid. Egy 2002-es svéd tanulmány felfedte ugyanezt a kémiai anyagot a cigarettafüstben is!
Kerüld el ezeket: A 20 legrákkeltőbb étel: Földiogyoró
A földimogyoró tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Bizonyos esetekben azonban rákkeltő hatásúak lehetnek. A rosszul kezelt vagy rosszul tárolt földimogyoró tele van aflatoxinnal, a penész és a gomba által termelt anyaggal, ami növeli a májrák kockázatát. Bizonyos afrikai és ázsiai országokban fennáll annak a veszélye, hogy aflatoxin képződik földimogyoróban. FehérlisztA liszt fehérítésére a gyártók klórt és klórdioxidot használnak. E vegyszerek belélegzése is már nagyon rossz számodra, úgyhogy csak képzeld el, mi történhet, ha “megeszed” őket. Ráadásul, mivel a fehér lisztnek magas a glikémiás indexe, ami növeli a vércukorszintet, amitől kialkuhat a cukorbetegség, ami növeli a rák kialakulását is. Sózott halak
A kanadai Rákkutató Intézet szerint az orrgarat rák gyakoriak azokbana régiókban, ahol sok sózott halat fogyasztanak. Más szóval, a sózott halak rendszeres fogyasztása növeli az ilyen típusú rákos megbetegedések kockázatát.
Tej: A tej jól ismert arról, hogy tele van kalciummal, ami jó a csontok számára. Egy 2004-es tanulmány azonban azt állította, hogy a sok tejet fogyasztó férfiak 68% -kal nagyobb valószínűséggel lesznek prosztatarákosak. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy soha többet nem szabad tejet inni! Mindaddig, amíg nem iszol naponta 2 pohárnál többet (a Montreal Táplálkozási Tanszékének ajánlott mennyisége), akkor nem áll fenn a veszély.
Konzerv paradicsom: Olcsó és egyszerű a konzerv paradicsom. Azonban 2008-ban a Missouri Egyetemhez tartozó XenoAnalytical LLC laboratórium felfedezte, hogy bizonyos konzervtermékek, paradicsomszósz és különösen a gyümölcslevek tartalmaznak biszfenolt A-t, amelyet különböző műanyag tárgyak, például CD-k és vizes palackok gyártására használnak, ami emlőrákot is okozhat. A fokozhatja még a hiperaktivitással, a figyelemhiányal, a hormon egyensúlyvesztésével és az elhízással szenvedő betegek kockázatát is.
Kerüld el ezeket: A 20 legrákkeltőbb étel: Feldolgozott húsok
Rendszeresen eszel feldolgozott húsokat, például szalámit, , szalonnát vagy kolbászt? Nem akarjuk, hogy aggódj, de előfordulhat, hogy kicsit felül kell vizsgálnod a étkezésedet.. Az Egészségügyi Világszervezet 10 tanulmányának elemzése azt mutatta, hogy napi kétszeri feldolgozott hús elfogyasztása elegendő ahhoz, hogy növelje a bélrák kialakulásának kockázata 18% -kal.
Nehéz nem jó szájízzel rágondolni egy tökéletesen sült steakre. Azonban hiába finom, van neki egy kis piszkos titka. Az Egészségügyi Világszervezet ugyanazon elemzésének megfelelően az emberek, akik minden nap 500 gramm vörös húst fogyasztanak, 17% -kal nagyobb valószínűséggel lesznek rákosak. A rák kialakulásának kockázatának csökkentése érdekében kerüld a napi szinten feldolgozott vagy vörös húsokat. Helyette egyél, hüvelyeseket vagy a tofut!
Alkohol Nem leszel rákos, mert időről időre egy italt fogyasztasz. Ha azonban több mint két italt fogyaszt naponta, akkor az növeli a különböző rákbetegségek kockázatát. Az Amerikai Egészségügyi és Emberi Szolgáltatások Egészségügyi Minisztériumának Nemzeti Toxikológiai Programja szerint azok, akik 3,5 pohár vagy annál több alkoholt fogyasztanak naponta, akár háromszor nagyobb valószínűséggel szenved a száj- és torokrákban, és 1,5-szer nagyobb valószínűséggel alakul ki a bélrák, mint a nem ivóknál.
Kerüld el ezeket: A 20 legrákkeltőbb étel:Túlsütött húsok
Az alaposan megsütött hús segít elkerülni a betegségek széles körét. Azonban az ételeinek túlsütése ugyanolyan rossz lehet, növelve a rákos megbetegedés kockázatát. Amikor a húsokat grillezed, poliklikus aromás szénhidrogéneket (PAH-okat) azaz rákkeltő anyagokat hoz létre.
Forró ételek, italok: Nagy rajongója vagy a kávénak, a teának vagy a levesnek? Ha igen, győződj meg róla, hogy nem túl forró, mielőtt lenyeli. Az Egészségügyi Világszervezet Rákkutatási Ügynökségének szerint a forró folyadékok, hosszú távon növelhetik a rákos megbetegedés kockázatát főleg a nyelőcsőben.
Kerüld el ezeket: A 20 legrákkeltőbb étel: Cukoros szénsavas üdítők
Valószínűleg tudod, hogy a szóda megnövelheti a súlyod, de tudta-e, hogy ez is rákot okozhat? Svéd kutatók szerint, akik az American Journal of Clinical Nutrition egy 2012-es tanulmányában arra a következtetésre jutottak, hogy azok, akik naponta egy pohár szódát fogyasztanak, 40% -kal nagyobb valószínűséggel diagnosztizálnak a prosztatarákot. Ez a kockázat a legmagasabb a 45 év feletti férfiaknál
Lazac: Annak ellenére, hogy a lazac gazdag az omega-3-ban, fontos, hogy figyelj oda, honnan származik, ha nem akarod növelni a rák kockázatát. Ez legalább egy 2004-ben végzett vizsgálat eredménye. A tartósan megmaradó szerves szennyezőanyagok a tenyésztett lazacban sokkal nagyobbak voltak, mint vadon élőkben. A tenyésztett lazac havonta egyszer, hosszú távon történő fogyasztása nagyobb kockázatot jelent a rák kialakulására, mint ha csak vad lazacot eszel.
A tészta a tökéletes hétköznapi vacsora. Azonban túl sok fehér tészta fogyasztása növeli a tüdőrák kockázatát, még akkor is, ha soha nem cigiztél! A texasi kutatók a tüdőrák és a szénhidrátok közötti összefüggést találtak. Minél magasabb a táplálék szénhidrátokban, annál jobban inkább növeli a rák kialakulásának kockázatát. És képzeld csak, a tésztában nagyon magas a szénhidrátban!
Kerüld el ezeket: A 20 legrákkeltőbb étel: Kenyér
Ugyanaz a Texas-tanulmány is fehér kenyérre mutatott. Ez az étel, amilyen népszerű, növelheti a tüdőrák kialakulásának kockázatát 49% -kal a szervezet glikémiás indexének növelésével.
Sózott Halak: A Kanadai Rákkutató Intézet szerint ahol gyakrabban esznek sózozz füstölt halakat, ott magasabb az orális rák kockázata. Más szóval, a sózott halak rendszeres fogyasztása növeli az ilyen típusú rákos megbetegedések kockázatát.
A liszt fehérítésére a gyártók klórt és klórdioxidot használnak. E vegyszerek belélegzése is már nagyon veszélyes, úgyhogy csak képzeld el,
mi történhet, ha "meg is eszed". Ráadásul, mivel a fehér lisztnek magas glikémiás indexe ami növeli a vércukorszintet, amitől nagyobb eséllyel leszel cukorbeteg, ami megnöveli a rák kockázatát is
Videók a rákról
Ha meg akarod ismerni a daganatok kialakulását, az okait, és a gyógymódjait, akkor nézd meg ezt az oldalt.
Összegyűjtöttem a legfontosabb videóimat:
Videók a rákról
Mindig van KIÉRT, és MIÉRT!
Olvasd el gyógyulásról szóló sikertörténeteket:
Ugye te sem akarsz kimaradni?
Kattints ide:
Ők már meggyógyultak
Te mindent megteszel a gyógyulásért?
A statisztikák szerint a rák 15-20 százalékáért felelősek a gének. Ha te is a 80-85 százalékba tartozol, akinél nem örökletes a daganat, akkor nagy valószínűséggel az életmódod miatt alakult ki. Itt az ideje változtatnod, mert a daganatos sejtek nem az űrből érkeztek, hanem ezek a te sejtjeid.
Az egészségnek 3 alappillére van: Étkezés, Életmód, Környezet
Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsodat, és TE megtegyél mindent, hogy újra egészséges legyél!
Tegyél a jövődért és az egészségedért MOST!
Ne hagyd, hogy a betegség legyőzzön!
Megtámogatom az immunrendszeremet ezzel a szuper immunerősítő világújdonsággal!
INGYENES 27 RÉSZES VIDEÓ SOROZAT+ 3 DB AJÁNDÉK E-BOOK
BENNE 8 ÉVNYI KUTATÁSI ANYAG ÖSSZEFOGLALVA A RÁKRÓL ÉS A GYÓGYULÁSRÓL
TELJESEN AZ ALAPOKTÓL, MERT NEM VAGY ÁLDOZAT, SEGÍTHETED A GYÓGYULÁSODAT!
Tartalom
Mi a daganat?
Hogyan fejlődik ki a daganat?
Milyen hagyományos gyógymódok vannak?
Milyen alternatív módszerekkel tudsz gyógyulni?
Mit (t)egyél?
Mit ne (t)egyél?
Kérdésed van?
Írd meg nekem bátran!
Az itt megadott kezelési információ nem az Legyél Egészséges Kft. hivatalos politikája, és nem orvosi tanácsot jelent az orvos szakértelme és megítélése helyett. Célja, hogy te és családod tájékozott döntéseket hozhasson orvosoddal együtt. Kezelőorvosodnak lehet rá oka arra, hogy az általános kezelési lehetőségektől eltérő kezelési tervet javasoljon. Ne habozz kérdezni a kezelési lehetőségeidről.
Ismét hangsúlyozzunk, hogy az Egészségesen Daganat Nélkül által forgalmazott termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a hazai jogszabályok értelmében nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. A speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek, az élelmiszerek, étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi kezeléseket!
Legyél Egészséges!
Felhasznált irodalom:
https://www.healthline.com/nutrition/20-foods-to-avoid-like-the-plague
https://health.usnews.com/health-care/patient-advice/articles/avoid-these-cancer-causing-foods
https://www.msn.com/en-in/health/nutrition/the-20-most-carcinogenic-foods/ss-AAkcj2t