Az árpafűlé és a fogyókúrára

A hírességek közkedvelt táplálkozási szakértője, Gillian McKeith szerint az árpafű több fehérjét tartalmaz, mint a színtiszta marhahús, ötször több vasat tartalmaz, mint a brokkoli, hétszer annyi C-vitamint, mint a narancslé, és kalciumtartalma a tej tizenegyszerese.

Az árpafű fogyasztása szervezete pH-szintjét is kiegyensúlyozza. Az átlagos nyugati étrend meglehetősen savasító hatású, amelyet főképp a nagy mennyiségben fogyasztott feldolgozott ételeknek köszönhet. A szervezet megnövelt savszintje sokféle betegséghez és általános rossz közérzethez vezethet. Az árpafű lúgosító hatású, ezáltal segíti szervezete sejtjenek optimális működését.

Az árpafű kutatása

Az árpafűlé és a fogyókúrára

Az árpafűlé és a fogyókúrára

A fekélyes vastagbélgyulladásban szenvedő betegeken végzett kísérletek azt bizonyították, hogy az árpafű fogyasztása nagymértékben csökkenti tüneteik súlyosságát, kevesebb hasmenéstől és kisebb mértékű fájdalomtól szenvednek, összehasonlítva a hagyományos gyulladáscsökkentő gyógyszerekkel kezelt kontrollcsoport tagjaival.

A fekélyes vastagbélgyulladás csökkenti a bélrendszer jótékony hatású baktériumainak szintjét, valamint segíti a méreganyagok felhalmozódását a belekben. Az árpafű segíti a folyamat visszafordítását, stimulálja a jótékony hatású baktériumok szaporodását, amely csökkenti a gyulladást és a tünetek súlyosságát. Az árpafű egyéb módon is segíti a fekélyes vastagbélgyulladás elleni harcot, csökkenti a gyulladást okozó kemikáliák szintjét, köztük az epiteliális NF-k nevű anyag szintjét is, valamint kiegyensúlyozza a bél vízháztartását is.

Japánban végzett kutatások szerint az árpafűből készült tea fogyasztása nagymértékben javítja a vér áramlását és csökkenti az LDL (kis sűrűségű lipoprotein, azaz az egészségtelen koleszterin) szintjét.

Emellett az árpafű fogyasztása a rákos megbetegedések bizonyos eseteiben megakadályozza a rákos sejtek növekedését és terjedését, főképp a mellrák és a prosztatarák esetében. Rákos betegek nyilatkozatai szerint az árpafű valóban hatékony gyógymód lehet, amennyiben életmódváltással együtt alkalmazzák, azonban ennek bizonyítására további kutatások szükségesek.

Hogyan építse be az árpafüvet étrendjébe? 

Az árpafüvet egészséges smoothie-k alapanyagaként a legjobb fogyasztani. A növényt egyszerűen termesztheti saját konyhájában. Vágjon le belőle ollóval egy keveset, majd préselje össze répával, almával, céklával, petrezselyemmel, és zellerrel. A legjobb, ha naponta fogyasztja.

Próbája ki az alábbi energizáló italt is. Elkészítés után azonnal fogyassza el, mivel így érheti el a benne található ennzimek és tápanyagok legjobb hatását. A receptből két személynek elegendő adagot kap. Lehetőség szerint centrifugával működő préselőt használjon, mivel az átlagos présgépek nem nyernek ki elegendő mennyiségű levet.

Az árpafűlé és a fogyókúrára

Az árpafűlé és a fogyókúrára

Két csészényi frissen vágott árpafüvet préseljen össze: 

2 közepes méretű céklával,-
2 közepes méretű répával,-
2 szál zellerrel,-
1 csésze petrezselyemmel, –
1 nagy vagy 2 kisebb hámozott almával. –

Egyéb jótékony hatású, otthonában is termeszthető füvek a lucernafű, a zabfű, és a búzafű.

Az árpafűlé és a fogyókúrára

A hírességek közkedvelt táplálkozási szakértője, Gillian McKeith szerint az árpafű több fehérjét tartalmaz, mint a színtiszta marhahús, ötször több vasat tartalmaz, mint a brokkoli, hétszer annyi C-vitamint, mint a narancslé, és kalciumtartalma a tej tizenegyszerese.

Az árpafű fogyasztása szervezete pH-szintjét is kiegyensúlyozza. Az átlagos nyugati étrend meglehetősen savasító hatású, amelyet főképp a nagy mennyiségben fogyasztott feldolgozott ételeknek köszönhet. A szervezet megnövelt savszintje sokféle betegséghez és általános rossz közérzethez vezethet. Az árpafű lúgosító hatású, ezáltal segíti szervezete sejtjenek optimális működését.

Az árpafű kutatása

A fekélyes vastagbélgyulladásban szenvedő betegeken végzett kísérletek azt bizonyították, hogy az árpafű fogyasztása nagymértékben csökkenti tüneteik súlyosságát, kevesebb hasmenéstől és kisebb mértékű fájdalomtól szenvednek, összehasonlítva a hagyományos gyulladáscsökkentő gyógyszerekkel kezelt kontrollcsoport tagjaival.

A fekélyes vastagbélgyulladás csökkenti a bélrendszer jótékony hatású baktériumainak szintjét, valamint segíti a méreganyagok felhalmozódását a belekben. Az árpafű segíti a folyamat visszafordítását, stimulálja a jótékony hatású baktériumok szaporodását, amely csökkenti a gyulladást és a tünetek súlyosságát. Az árpafű egyéb módon is segíti a fekélyes vastagbélgyulladás elleni harcot, csökkenti a gyulladást okozó kemikáliák szintjét, köztük az epiteliális NF-k nevű anyag szintjét is, valamint kiegyensúlyozza a bél vízháztartását is.

Japánban végzett kutatások szerint az árpafűből készült tea fogyasztása nagymértékben javítja a vér áramlását és csökkenti az LDL (kis sűrűségű lipoprotein, azaz az egészségtelen koleszterin) szintjét.

Emellett az árpafű fogyasztása a rákos megbetegedések bizonyos eseteiben megakadályozza a rákos sejtek növekedését és terjedését, főképp a mellrák és a prosztatarák esetében. Rákos betegek nyilatkozatai szerint az árpafű valóban hatékony gyógymód lehet, amennyiben életmódváltással együtt alkalmazzák, azonban ennek bizonyítására további kutatások szükségesek.

Hogyan építsed be az árpafüvet étrendedbe? 

Az árpafüvet egészséges smoothie-k alapanyagaként a legjobb fogyasztani. A növényt egyszerűen termesztheti saját konyhájában. Vágjon le belőle ollóval egy keveset, majd préselje össze répával, almával, céklával, petrezselyemmel, és zellerrel. A legjobb, ha naponta fogyasztja.

Próbája ki az alábbi energizáló italt is. Elkészítés után azonnal fogyassza el, mivel így érheti el a benne található ennzimek és tápanyagok legjobb hatását. A receptből két személynek elegendő adagot kap. Lehetőség szerint centrifugával működő préselőt használjon, mivel az átlagos présgépek nem nyernek ki elegendő mennyiségű levet.

Két csészényi frissen vágott árpafüvet préseljen össze: 

2 közepes méretű céklával,-
2 közepes méretű répával,-
2 szál zellerrel,-
1 csésze petrezselyemmel, –
1 nagy vagy 2 kisebb hámozott almával. –

Egyéb jótékony hatású, otthonában is termeszthető füvek a lucernafű, a zabfű, és a búzafű.

Te mindent megteszel a gyógyulásért?

A statisztikák szerint a rák 15-20 százalékáért felelősek a gének. Ha te is a 80-85 százalékba tartozol, akinél nem örökletes a daganat, akkor nagy valószínűséggel az életmódod miatt alakult ki. Itt az ideje változtatnod.

Az egészségnek 3 alappillére van: Étkezés, Életmód, Környezet

Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsodat, és TE megtegyél mindent, hogy újra egészséges legyél!

Tegyél a jövődért és az egészségedért MOST!

Ne hagyd, hogy a betegség legyőzzön!

Mindent megtenni a gyógyulásért

Megtámogatom az immunrendszeremet ezzel a szuper immunerősítő világújdonsággal!



Kérdésed van?

Írd meg nekem bátran!

Az itt megadott kezelési információ nem az Legyél Egészséges Kft. hivatalos politikája, és nem orvosi tanácsot jelent az orvos szakértelme és megítélése helyett. Célja, hogy te és családod tájékozott döntéseket hozhasson orvosoddal együtt. Kezelőorvosodnak lehet rá oka arra, hogy az általános kezelési lehetőségektől eltérő kezelési tervet javasoljon. Ne habozz kérdezni a kezelési lehetőségeidről.

Ismét hangsúlyozzunk, hogy az Egészségesen Daganat Nélkül által forgalmazott termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a hazai jogszabályok értelmében nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. A speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek, az élelmiszerek, étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi kezeléseket!

Legyél Egészséges!

Felhasznált irodalom:

bioTomi felhasznált irodalom Gyógynövény

bioTomi felhasznált irodalom Gyógynövény

bioTomi felhasznált irodalom méregtelenítés

bioTomi felhasznált irodalom méregtelenítés

bioTomi felhasznált irodalom rákellenes étkezés

bioTomi felhasznált irodalom rákellenes étkezés

bioTomi felhasznált irodalom rákgyógyítás

bioTomi felhasznált irodalom rákgyógyítás