Nyers étkezés

Nyers étkezés

Nyers étkezés: Őseink kizárólag nyers élelmet fogyasztottak. Emésztőrendszerünk e nyers élelem lebontására és élő szövetté alakítására lett megalkotva. Az idő előrehaladásával az ember elkezdte a növény keményebb részeit melegíteni, hogy puhábbá és könnyebbé ehetővé váljak, s a „főzés” szókincsűnké vált. Ám még mindig a növények alkották a táplálkozásunk jó részét.

A XX. századig az élelem megtermelése nem kapcsolódott össze a kémiai műveletekkel, s amíg el nem kezdtük el a tápanyagokat finomítani és mindenféle eljárásoknak alávetni az „újkori” betegségeknek nyomuk sem volt. Ezek olyan kórok, amelynek a korábban a világnak nem volt tudomása. Immunrendszeri megbetegedések, olyan degeneratív tünetek, mint a magas vérnyomás, szívbetegség, érelmeszesedés, kórók, amelyeket a levegő és a víz szennyezettsége idéz elő és természetesen a rákos megbetegedések növekedése.

 

Nyers étkezés

Nyers étkezés

Nyers étkezés: táplálkozás megőrzi az egészséget, ezért a legjobb gyógyszer

A növények nélkül az élet elképzelhetetlen. A növények a bolygónk tüdeje, melyek kilélegzi az oxigént, amely a szükséges az állatvilág életben maradásához. A növények a tápanyagok elsődleges forrásai.

A legtöbb üzletben a rendelkezésre álló tér 10%-át sem teszi ki a friss áru kínálata, a maradék terület pedig tartósított élelmiszerek, a cukrozott gabonapelyhek, konzervek, és a finomított procedúrának alávetett élelmek foglalják el.

Napjainkban számos tudós ismeri fel azt is, hogy a zöldszínű zöldségeknek rákmegelőző hatása van, mely a vitaminokon túli alkotórészeinek köszönhető.

A zöldárpa különösen gazdag magnéziumban, káliumban, béta-karotinban, C-vitamin és egyéb ásványi anyagokban. Az a tény hogy a tápanyagok és főként az ásványi anyagok a szervezetben könnyen felszívódnak nagymértékben hozzájárul az árpafűlé, a  zöldárpa esszencia sikeréhez. A nyomelemek a test számos enzimreakcióját befolyásolják, az átlagos táplálékbevitel azonban nem biztosítja ezen ásványok optimális mennyiségét.

A táplálkozástani értékéhez nem csak a kivonat tápanyagtartalma járul hozzá, hanem a felszívódás rendkívül hatékony biokémiai formája is.

A legtöbb táplálkozáskutató a fagyasztást a tápérték megőrzésének tartja. Az általános vélemény, hogy így megmaradnak azok a tápanyagok, amelyek a friss élelmiszerben tönkremennének a leszedést követően.

Amióta az ember megjelent a földön, mindig friss táplálékot fogyasztott. Nem tartósított, homogenizált, mikrohullámmal kezelt stb. élelmet vett magához, hanem élő, életenergiával teli élelmet. Ha az ennivalót mikrohullámmal kezelik, az elpusztítja annak az energiáját.

Ezért javaslom, hogy fogyassz minél több „élő ételt”! Erre kiváló alternatíva napi 2 kocka árpafűlé reggelente, akár zöldturmix részeként is,  és napközben friss saláta, zöldturmixok, gyümölcsök fogyasztása.

Forrás: Wikipedia

Olvasd el ez a cikket is:

Rák és az alkohol

Olvasd el ez a cikket is:

Állítsd vissza az egészséged, és őrizd is meg

Kövess minket az fb-n is:

Egészségesen Daganat Nélkül

Fontos!!

Ezt olvasd el:

Klinikai kísérleti tanulmányok búzafűlével

Növekedést stimuláló faktor és teljes értékű táplálék

Immunműködés és növekedési hormon stimulálás

Klinikai vizsgálatok: Immunrendszer

Klinikai kísérleti tanulmányok búzafűlével

Élelmiszer adalékanyagok és növényvédő szerek ellenszerei

Klinikai Esettanulmányok: Ellenállóképesség és állóképesség

Immunműködés – immunerősítés

Klinikai kísérleti tanulmányok búzafűlével 2.

Iratkozz fel a hírlevelünkre te is!

Az itt megadott kezelési információ nem az Legyél Egészséges Kft. hivatalos politikája, és nem orvosi tanácsot jelent az orvos szakértelme és megítélése helyett. Célja, hogy te és családod tájékozott döntéseket hozhasson orvosoddal együtt. Kezelőorvosodnak lehet rá oka arra, hogy az általános kezelési lehetőségektől eltérő kezelési tervet javasoljon. Ne habozz kérdezni a kezelési lehetőségeidrő

Legyél Egészséges!

Krizsán Tamás

Krizsán Tamás

Szerző | 2017-10-03T16:26:25+00:00 2016. június 27.|Kategóriák: Alternatív kezelési mód, Árpafűlé, Egészség| Nyers étkezés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author:

Elég uncsi, de mi is cookie-kat használunk a weboldalunkon. Remélem megváltozik a törvény és nem kell többé ilyen üzeneteket látnod. Azzal, hogy tovább böngészel, elfogadod, hogy tovább használjuk a cookie-kat. Üdv,Tamás További információ

A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" gombra kattint, akkor elfogadja a sütik használatát.

Bezárás